воскресенье, 22 мая 2016 г.

«Відкрий Європу для себе»

Вже стало доброю традицією Добропільського району кожного року проводити заходи, присвячені святкуванню Дня Європи в Україні. Цього року Європейським кварталом стало гостинне село Ганнівка.
       Всі гості, які завітали  на свято, проходили умовний кордон, організований «прикордонниками» із Володимирівського СБК. Після проходження умовного митного контролю  отримували пропуск і проходили до кварталу.
    На святі були представлені п'ять країн: Світлівський БНТ - Франція, Володимирівський СБК – Болгарія, Святогорівський МБК – Німеччина, Ганнівський СБК – Грузія, Нововодянський СБК - Білорусь.
  Голова районної ради Тамара Бєлянкіна і перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Баранник привітали всіх присутніх зі святом і побажали європейського рівня життя, терпіння та рішучості у справі становлення України в якості дійсно Європейської держави.
     Це свято в черговий раз нагадало нам, що Європа починається не за кордоном України – вона починається у серці кожного українця. І ми – члени європейського співтовариства, будуймо Європейську Україну вже сьогодні! Будуймо її в душах, серцях і головах, будуймо її довкола себе! Шлях змін завжди нелегкий, але наша сила в єдності, в спільній меті, в наших дітях та спільному майбутньому.

            На завершення свята всі присутні створили ланцюг Єдності, щоб відчути, що ми сильна держава.