понедельник, 8 июля 2019 г.

Яскравий, потужний, молодіжний фестиваль Dobropilschina Fest-2019


Минулої  суботи, 6 липня, на базі відпочинку «Привітне» с.Шевченко відшумів-відспівав перший районний молодіжний  вокально-інструментальний фестиваль «Dobropilschina Fest». Фестиваль стартував феєрично, так як зібрав навколо себе кілька сотень людей.
Кожен відвідувач міг знайти собі справу до душі: послухати й подивитись виступи молодіжних гуртів та  солістів  з  м.Добропілля, Білицького, Покровська, Гродівки, Добропільського та Покровського районів, сфотографуватися у фото-зонах, прийняти  участь у майстер-класах від Н.Кирилової та М.Гайдук, маленьких учасників фестивалю радо зустрічала дитяча галявина, де майстриня О.Борсук кожному могла  нанести  фейс-арт. Усі учасники фестивалю отримали фарби Холі та мали змогу розмалювати все навколо у різні барви.

Центральним місцем фестивалю, звичайно ж, була сцена. Саме тут відбувалось головне фестивальне дійство, яким вміло керували ведучі свята Євгенія Бєлова та Дмитро Горбанович.
До уваги  прихильників музики учасники виконували українські сучасні пісні та хіти 90-х. Під час концерту емоції переповнювали, бо виступи всіх учасників сцени були неперевершеними.







Кожен учасник на згадку про фестиваль отримав подарунок від ПрАТ «Глини Донбасу» в рамках виконання  соціального контракту цього підприємства з райдержадміністрацією (Кірносов Д.О.) та районною радою (Бєлянкіна Т.М.) за сприянням ГО «Добре поле» в особі Марченко Л.О.
З вітальним словом зі сцени до присутніх звернулися Світлівський сільський голова Валентин Колосов і голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна, які зазначили, що такі заходи потрібно впроваджувати, щоб вони ставали традиційними. 
Оскільки молодіжний фестиваль проходив в ніч на Івана Купала, не обійшлося без обов'язкових купальських традицій, які втілили тією ночі, учасники художньої самодіяльності Світлівського, Шевченківського та Водянського закладів культури, дівчата плели вінки та спускали їх на воду, а хлопці стрибали через купальське вогнище. 






А найочікуванішою подією фестивалю став виступ Art group Fire Stream із м.Запоріжжя, яка запалила вогники у всіх очах та додала ще більше драйву.
Завершився фестиваль  нічною дискотекою від DJ Parshin та видовищним фейєрверком.

Усі, хто прийняв участь у фестивалі,  отримали масу позитивного настрою, море щирих усмішок, кольору та музики.
Відділ культури і туризму райдержадміністрації, у особі начальника Юлії Літвінової, висловлює щиру подяку всім тим хто долучився до організації яскравого свята.
Фестивалів багато не буває – адже не лише роботою та сімейними турботами живе людина. Всім хочеться свята, і добре, що ми маємо можливість влаштовувати такі фестивалі під мирним добропільським небом.