среда, 25 апреля 2018 г.

Добротою себе виміряй


25 квітня у читальному залі центральної бібліотеки Добропільської районної ЦБС відбулося районне краєзнавче свято «До ближнього з любов’ю і добром».
    На святі були присутні: керуючий справами Добропільської районної ради Барлет Л.В. та голова Добропільської районної громадської організації «Добре Поле »- Марченко Л.О.


    На заході вшанували людей з великими серцями, тих, хто вміє любити і співчувати, бути милосердними і, навіть, попри власні негаразди – допомагати іншим.
    Цілком заслужили такої шани родини Крючкових - Наталя Василівна та Леонід Олександрович з села Лиман; Спільнюків - Олександр Іванович і Галина Григорівна з селища Святогорівка; Карманців - Євген Олексійович та Надія Вікторівна з села Криворіжжя. Ці родини віддали любов своїх сердець дітям-сирітам, дітям, покинутих батьками.
    Вміння любити своїх близьких, своє село і людей, які в ньому мешкають, свою роботу, небайдужість до проблем інших притаманне Цьомі Катерині Володимирівні - с. Ганнівка; Волосюк Валентині Сергіївні - с. Золотий Колодязь; родині Біленків - Тетяні Анатоліївні та Ігорю Івановичу - с. Нововікторівка; Черновець Валентині Миколаївні -  с. Нововодяне; Іщенко Тетяні Анатоліївні - с. Ганнівка. У всіх учасників заходу життєвим пріоритетом є допомога своєму ближньому. Це благородні люди з добрими та щирими серцями.


    Ведучі заходу Чикар С.В і Бичкарьова С.І. розповіли присутнім про їх життя і долі. Цікавий матеріал про героїв нашого заходу зібрали і надали бібліотекарі сільських бібліотек тих сіл, де мешкають наші учасники. Дякуємо своїм колегам бібліотекарям: Гайдук М.М., Тиріновій Л.А., Видющенко Н.В., Гончаровій Г. А., Романченко В.М., Гайдобі Н.Ф., Камінській Л.В.



     Всі учасники свята нагороджено подарунками, придбаними за рахунок благодійних коштів ПрАТ "Глини Донбасу" (генеральний директор Ткач І.В.), згідно соціального контракту цього підприємства з райдержадміністрацією та районною радою.  Користуючись нагодою, висловлюємо щиру подяку за сприяння і допомогу голові Добропільської районної громадської організації «Добре Поле» - Марченко Любові Олександрівні.
    Свято пройшло у теплій, затишній атмосфері.