понедельник, 28 августа 2017 г.

Вірівському СБК – 30 років



24 серпня, в День Незалежності України, Вірівський СБК зібрав багато жителів села та гостей на своєму 30-річному ювілеї. У кожного, хто заходив до приміщення, відразу ж піднімався настрій: їх радісно зустрічав організатор свята – директор будинку культури Юрій Рязанцев. Звучала музика, у холі було представлено поробки учасників любительських об’єднань з декоративно-прикладного мистецтва. Цього свята чекали з нетерпінням та хвилюванням, адже ще ніколи в селі не святкували річниці будинку культури, а тим більше – такого ювілею.



Розпочалася урочиста частина з привітання до 26-ї річниці Незалежності України. З щирістю та теплотою з 30-річчям Вірівського клубу та 25-річчям народного вокального ансамблю «Веснянка» присутніх привітала начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлія Літвінова, подякувала усім, хто робить внесок у розвиток культури в селі та побажала постійного прагнення приносити людям радість, гарний настрій, пропагувати найсвятіше, що є в народу – його культуру та традиції. Юлія Миколаївна високо оцінила творчість народного вокального ансамблю «Веснянка», побажала їм успіхів, натхнення, молодості в душах та оптимізму учасникам самодіяльності. Також вручила подяки від голови райдержадміністрації Дмитра Кірносова директору СБК Юрію Рязанцеву та відділу культури і туризму - народному вокальному ансамблю «Веснянка».

Потім слово взяв голова селищної ради Віктор Бєлянкін, який відмітив значення для села закладів культури та народної творчості та подякував учасникам художньої самодіяльності за їх внесок у культурне життя села.
Під час концертної програми всі учасники самодіяльності показали свої таланти та продемонстрували майстерність у виконанні пісень та хореографії.
Свято пролетіло швидко, концерт закінчився, глядачі аплодували з щирою вдячністю та не хотіли відпускати зі сцени виступаючих. Відділ культури і туризму та Вірівський СБК висловлюють щиру подяку постійним меценатам ПрАТ «Глини Донбасу» (Генеральний директор Ігор Ткач) та ГО «Добре поле» (голова Любов Марченко) за підтримку культури Добропільського району та придбання коврового покриття для хореографічної кімнати клубу.