понедельник, 3 июля 2017 г.

«Мій рідний край – Донеччина»




У цьому році відзначається важлива пам’ятна дата – ювілей Донеччини - 85 років. 17 липня 1932 року створена Донецька область. Славна історія донецької землі – це частина безсмертної історії нашої України, і вісімдесятип’ятилітній ювілей - це добрий привід для того, щоб частіше задавати собі питання: хто ми, звідки, де наші витоки, якими буде наше найближче майбутнє.
Шляхами історичного минулого і сьогодення, з нагоди 85-річчя утворення Донецької області, пройшлися всі присутні, які зібралися в Добропільському сільському будинку культури, на форумі «Мій рідний край - Донеччина».
Надія Кравченко, директор Добропільського сільського будинку культури, депутат районної ради розповіла цікаві факти про утворення Донецької області. Присутня молодь поділилася своїми думками та мріями про майбутнє рідного краю. Цей захід виявив велику зацікавленість у місцевого населення та залишив гордість, що всі ми народилися в державі Україна.



До цієі пам`ятної дати бібліотекар Новофедорівської сільської бібліотеки  Соломка Оксана  та завідувач сільським клубом Колеснікова Світлана провели  урок – нагадування «Мій край – моя Донеччина!»
 Присутні ознайомились з історією Донецької області, з  відомими письменниками, митцями, гортали сторінки газети «Новий шлях». Також була оформлена тематична викладка  «Донеччина- минуле і майбутнє».