понедельник, 20 февраля 2017 г.

Мітинг-реквієм, приурочений пам`яті Героїв Небесної Сотні.



«Небесна Сотня. На сторожі Гідності»
   Події останніх місяців 2013 і початку 2014 року перетворилися на справжню національну стихію, в якій передався найтонший подих душі нашого народу. Пробудилася приспана роками національна свідомість людей. І за цю боротьбу, за нашу свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. І більшість з них – молоді, сильні. Ті, що тільки починали жити.


     Сьогодні на території Світлівської  сільської ради  відділом культури і туризму проведено  мітинг-реквієм, приурочений пам`яті Героїв Небесної Сотні.
    Урочистості розпочалися на шкільному подвір’ї, з виконання Державного Гімну України. У виконанні Худолеєва Дениса пролунала пісня «Не твоя війна». Героям Майдану і воїнам-захисникам України, які загинули за світле майбутнє України, була присвячена хвилина мовчання.



Зі словами шани до присутніх звернулися голова районної ради Тамара Бєлянкіна та керівник апарату райдержадміністрації Василь Перейма. У своїх промовах вони наголосили, що потрібно  пам’ятати героїв, які віддали своє життя за вільну, демократичну, чесну Україну та побажали присутнім, щоб найшвидше на нашій благословенній землі запанував мир, спокій і добро.
  Закінчився  захід покладанням квітів до дошки-герою Володимиру Наумову.