вторник, 8 ноября 2016 г.


Шановні працівники культури !

        Сердечно вітаю Вас з професійним святом -  Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва – всіх тих, хто присвятив себе благородній справі - зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу!
    Культура незримою силою формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Багата талантами наша земля - українці володіють вагомим творчим потенціалом, який втілюють у життя працівники культури та аматори народного мистецтва. Їхня самовіданна творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією.
   Нашій громаді потрібна сучасна конкурентоздатна культура, звернена до майбутнього,  але й укорінена в могутні традиції.  Хай вона буде відкритою і доступною кожному. Вірю, що професіоналізм та душевність наших працівників будуть успішно на це працювати.
     Високо ціную Ваш вагомий внесок  у  розвиток культури.  Без Вашої  підтримки та розуміння,  без Вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу Ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте їх успіхи та досягнення.
      Здоров’я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім’ям,  реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії  і  мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

Начальник відділу культури і

туризму райдержадміністрації                                         Ю.М. Літвінова