пятница, 4 ноября 2016 г.

«Покликання – творити добро»


4 листопада в залі засідань райдержадміністрації відбулося свято з нагоди Дня працівників соціальної сфери «Покликання – творити добро».
Працівники соціальної сфери – люди, у яких відкриті серця до чужої біди та чуйні душі. А у вільний від роботи час ці жінки вміють шити, вишивати, малювати, складати вірші. Саме такою чудовою виставкою робіт могли помилуватися всі присутні перед початком святкової програми.

Привітали соціальних працівників, людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія – служити людям, голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов, голова районної ради Тамара Бєлянкіна, заступник голови райдержадміністрації Наталя Перекотій.


«На ваші плечі покладене одне з найважливіших і відповідальніших завдань – державна підтримка і соціальний захист громадян, заснований на принципах індивідуального підходу до кожної людини. Сьогодні вкрай необхідно приділяти велику увагу поліпшенню соціального захисту найбільш уразливих верств населення: пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни. Виконання цієї місії неможливе без доброти, такту, а часом і самозречення. Саме завдяки вашій праці і самовіддачі нам є чим гордитися, адже праця соціального працівника завжди була і залишається однією з найблагородніших в світі!» - відзначив у своєму виступі Д. Кірносов.

Подяками райдержадміністрації та районної ради за високий професіоналізм, сумлінне виконання посадових обов’язків, чуйність та милосердя, особистий внесок в реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення в районі були нагороджені кращі представники управлінь та фондів, які працюють в соціальній сфері.
За довгорічну співпрацю з територіальним центром соціального обслуговування подяками були нагороджені голова ГО «Добре Поле» Любов Марченко та спеціаліст БФ «Надія» Галина Карнаушенко.


Присутні почули в свою адресу багато теплих, щирих слів від своїх колег та отримали велике задоволення від концертної програми, підготовленої художніми колективами Світлівського Будинку народних традицій (директор – Т. Дорошкевич).





Приємно також було побачити відеоролики, почути чудові пісні у виконанні самих соціальних працівників – працівників ЦСССДМ, УПСЗН, УПФ в м. Добропіллі і Добропільському районі, міського Центру зайнятості, територіального центру обслуговування.