суббота, 15 октября 2016 г.

До Міжнародного дня сільської жінки

До Міжнародного дня сільської жінки працівники закладів культури району вітали сільських жінок зі святом.
В Новофедорівському сільському клубі відбулося свято – зустріч « І доброта, і тепло поєднані у серці мами».
            На заході була присутня голова Криворізької сільської ради Рита Удовик, яка привітала сільських жінок. Також свої музичні привітання подарували колектив «Калина» і вихованці дитячого клубу «Бджілки». Круговий Андрій Львович, який є депутатом с. Новофедоріка, виділив кошти на солодкі подарунки учасникам  свята.



Не зміг оминути святкування Всесвітнього Дня сільської жінки і Криворізький  будинок культури. На початку свята всіх присутніх привітала голова Криворізької сільської ради Рита Удовик. На заході діточки співали пісні, а сім’я Карманець, традиційно, піднімала настрій своїми гуморесками.  



В Добропільському сільському Будинку культури пройшло чергове засідання жіночого клубу "Бабине літо" - "Жіночі покровські посиденьки". На свято завітала заступник Добропільського сільського голови Павлова А.І. з солодкими подарунками, яка привітала всіх присутніх зі святом українського козацтва, захисника України, святом Покрови Святотої Богородиці. Також на цьому заході була присутня завідуюча відділенням денного прибування територіального центру Добропільського району    Катрич О.М. Ольга Миколаївна не тільки розповіла жінкам про роботу терцентру, но і пригостила жінок смачними рулетами та цукерками. На протязі всьго свята лунали пісні у виконнані солістки СНК "Візит" Кравченко А. - керівник Корчомкін С.О. та дитячого вокального колективу "Дзвоник" - керівник Кулікова І.І. Директор Добропільськог СБК Кравченко Н.Г. створила дуже добру та затишну атмосферу у приміщенні.