пятница, 6 мая 2016 г.



Візит ввічливості

Візити ввічливості до учасників бойових дій, які заплановані в рамках відзначення 71-річниці Великої Перемоги,  розпочалися з села Володимирівка,  де проживає фронтовик Лягуша Володимир Степанович. Гарного погожого дня 6 травня завітали до ветерана голова Октябрської об’єднаної територіальної громади Кучерененко Володимир Миколайович, разом з учнями Октябрської ЗОШ, педагог організатор Октябрської ЗОШ Чернишова Татьяна Вікторовна та директор Володимирівського СБК Наталя Леонідівна Балик.
Від усіх жителів Володимир Миколайович подякував Володимиру Степановичу  за подвиг, за мужність в роки війни, за трудову доблесть у післявоєнний час та зазначив: «Є події, які не залежать від свого радісного чи сумного змісту. Вони гідні того, щоб згадувати про них без усіляких умовностей. Свято Перемоги — Великий день для всього українського народу, свята традиція, яку передали нам батьки.
Діти зачитали віршованні привітання, від яких у ветерана зявилися сльози  на очах. Володимир Степанович пригостив дітей солодощами.