среда, 1 июля 2020 г.

Урочистості до Дня Конституції України


  28 червня жителі села Добропілля відсвяткували День Конституції України та Свято Молоді. Перед початком заходу всі охочі змогли ознайомитись з виставкою саморобок  «Моя любов до України», яка була розташована в фойє Будинку культури. Після проходження температурного контролю всі присутні  перейшли до глядацької зали, де за участю колективів художньої самодіяльності «Зорянка» (керівник Людмила Зима-Корчомкіна),  «Візит», «Стожари» (керівник Сергій Корчомкін), «Дзвоник» (керівник Ірина Кулікова), «Міна» (керівник Надія Кравченко) був представлений тематичний концерт «Конституція – оберіг нашої держави».


 В ході всього святкового заходу глядачі ознайомились  з легендою основних символів Конституції, подивились відео слайди, одержали привітання від голови Криворізької ОТГ Анни Іванівни Павлової, в дружньому колі привітали з днем народження  іменинників Єлизавету Іванівну Дядюн та Андрія Андрійовича Цикіна. 



Вдячний глядач  свої бурхливі оплески дарував всім артистам та разом з виступаючими підспівував улюблені пісні. Нагадали ведучі односельцям і про акцію «Добро», яку проводять працівники культури Добропільського СБК (збір дитячого одягу, речей, взуття та іграшок) та оголосили прізвища родин ( Косенко, Білоцерковець, Москаленко та Дульченко), які вже взяли участь у акції. Велику вдячність за участь у проведенні заходу працівники закладу культури висловлюють: головному лікарю амбулаторії сімейного типу№1 Віталію Пітик, Альоні Цапаєвій, директору Добропільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Світлані Литовченко та вчителям Наталі  Пелецькій та Віктору Крамареву.