среда, 6 мая 2020 г.

Проведення культурно-мистецької акції


Наші дорогі колеги, друзі, однодумці!
Комунальна установа культури «Донецький обласний навчально-методичний центр культури» за підтримки управління культури і туризму ДонОДА прводить культурно-мистецьку акцію «Сімя у форматі 24/7» до Міжнародного дня сімї, що відзначається 15 травня.
Тож пропонуємо вам підтримати культурно-мистецьку акцію «Сім’я у форматі 24/7» і показати, як ви проводите час разом.
Взяти участь в акції дуже просто. Треба тільки зробити якісне яскраве фото вашого сімейного хобі під час карантину. Це може бути як гра у Твістер всією родиною, так і сімейна випічка смаколиків; як колективне малювання, так і змагання на швидкість з миття брудного посуду.
Фото повинно бути якісним; мати креативну, а, можливо, жартівливу назву, містити прізвище родини і місце проживання. Будемо вдячні за короткий опис зображення. Покажіть себе, задайте драйвового темпу життя іншим родинам, подаруйте гарні ідеї і неймовірний настрій – і все це неодмінно повернеться до вас!
Умови участі в акції:
1. Зробити фото вашої родини за спільним заняттям під час карантину.
2. Надати фотографії назву.
3. Вказати прізвище родини, місце проживання, електрону адресу.
4. Надіслати фотографію протягом травня на e-mail kreativ20180@ukr.net  або на Viber 099 624 08 10 (надсилаючи фотографії, ви надаєте згоду на їх публічне використання).
5.Слідкувати за сторінкою Донецькго обласного навчально-методичного центр культури у Facebook  (https: //www.facebook.com./donmck2020/), чекайте на свої фото та фото інших сімей, тисніть «лайк!» та отримуйте позитивні емоції!
Всі учасники акції отримають електронний сертифікат.