пятница, 6 марта 2020 г.

«Жінка - одвічна загадка природи»


 6 березня 2020 року працівники відділу культури, молоді та спорту провели  в Добропільській районній державній адміністрації  святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому Дню - 8 Березня «Жінка - одвічна загадка природи».

   Представниць прекрасної статі привітав голова районної державної адміністрації Олександр Баранник.

   Вітаючи присутніх у залі жінок, Олександр Баранник відзначив, що жінка кожного дня наповнює життя своєю ніжністю, теплом та радістю, дарує хвилини щастя, запалює у серцях кохання. Посмішками та оптимізмом спонукає чоловіків, на благородні вчинки та високі звершення. Керівник району побажав найчарівнішій половині людства любові у серці, добробуту у кожному домі, миру та злагоди, успіхів у роботі, величезного жіночого щастя.
    Чудовим подарунком для чарівних жінок стала концертна програма від сильної половини людства - чоловіків. Багато теплих і ніжних слів лунало в залі на адресу жінок від Максима Федорчука (Білицька музична школа № 2), Сергія Британа та Едуарда Дорошкевича (Світлівський БНТ) та від Тетяни Сметани (відділ культури, молоді та спорту).




   Слова захоплення, глибокої вдячності та шани були адресовані всім присутнім дівчаткам, матусям, сестрам, бабусям від ведучих свята Анастасії Бондаренко та Артема Якуніна.