пятница, 28 февраля 2020 г.

Проведено чергову атестацію аматорських художніх колективів «Добропільщина дзвенить піснями»

        Пісня – це душа народу, безмежне поле, засіяне зерном історії, заквітчане людськими надіями. Наша пісня – це любов до Батьківщини, ненависть до її ворогів. Вона пахне запашними чорнобривцями й материнськими долонями.
       Сьогодні 28 лютого у Вірівському СБК пройшла чергова атестація народних аматорських колективів на підтвердження та присвоєння звання «Народний». 
      Участь у атестації взяли аматорські колективи району, котрі носять звання «Народний» зокрема: «Веснянка» Вірівського СБК, «Мрія» Святогорівського МБК, «Серденько» Ганнівського СБК, «Зорянка» та студія естрадного співу «Візит» Добропільського СБК.





Також два колективи вперше здали атестацію на присвоєння звання «народний». Це студія сольного співу «Гармонія» та вокальний ансамбль «Заграва» Вірівського СБК.




Оцінювали колективи обласна атестаційна комісія з питань присвоєння, підтвердження звання «народний (зразковий) аматорський колектив (студія)» у складі: директора Донецького обласного навчально-методичного центру культури Н.О. Армяновської, методиста Донецького обласного навчально-методичного центру культури В.В. Ткаченко та викладача режисури та акторської майстерності О.Г. Армяновського.
Кожний колектив представив атестаційну програму на високому професійному рівні та за рішенням журі успішно атестувалися.
Нехай завжди з нами буде рідна пісня, нехай береже вона тепло наших сердець, наше життя, нехай робить усіх добрішими, красивішими у своїх почуттях, підносить нашу національну й людську гідність.