четверг, 9 марта 2017 г.

Святкові заходи до 8 березня



«Воістину небесна і земна…»

  
Прекрасна, незбагненна, незрівнянна,

Нестримно ніжна, мудра, запальна

Живе у кожній жінці Роксолана -

Велична і весела, як Весна.

В її очах небесна ніжність синя

Коли синочка, дочку забавля,

Живе у кожній жінці Берегиня -

Премудра Матір, щедра мов Земля.

З нагоди прекрасного свята, свята 8 Березня, в залі засідань Добропільської райдержадміністрації 7 березня відбулись урочистості, на яких привітали найпрекрасніших та найчарівніших - жінок Добропільського району




Для жінок у цей день звучали чудові пісні у виконанні артистів- чоловіків  Юрія Рязанцева, Сергія Бокуна, Сергія Британа, Олександра Павлюченка, Єдуарда Дорошкевича, Валентина Буганцева, Дениса Худолеєва та інструментальної групи «Камертон»,  які своїми чудовими виступами створили насправді святкову атмосферу.   




Голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов привітав всіх жінок з цим прекрасним святом, святом весни, ніжності та любові. Побажав всім жінкам міцного здоров’я і родинного добробуту, радості від дітей та щирого кохання. 

По особливому тепло і затишно привітали жінок і в закладах культури району.

Вірівський будинок культури запросив бабусь та мам у святкову гостинну кімнату на концерт до жіночого свята.
    Почалося свято зі святкових поздоровлень від військовослужбовців артилерійського девізіону. Потім жінки отримали задоволення від творчої групи під керівництвом директора БК Юрія Рязанцева та художнього керівника дитячих колективів Оксани Владимирової. Ансамблі "Дзвіночки, "Співаночки", "Веселые ребята", Ангелина Драгун, Карина Моісеєва, Євгенія Рязанцева, Катерина Базюк - солісти вокальної студії Гармонія"Ю, танцювальні колективи "Артвояж", "Колорит" вразили своїми виступами та новим репертуаром.   
    Похмурий березневий день перетворився на справжній весняний від теплих привітань дитячого концерту!




Святогорівський міський будинок культури вітав жінок зі святом у актовій залі Святогорівської селищної ради.
      Із зміною працівників Будинку культури змінилися й учасники художньої самодіяльності. Їх перші кроки на цьому святі стали незабутніми та цікавими.
   Жінки були у захваті та щиро дякували за святковий настрій. А працівники культури були задоволені першими успіхами, бо вдалі виступи надихають на подальші творчі злети.




Працівники Добропільського СБК подарували весняний букет привітань та пісень для всіх жінок, які працюють на підприємствах і закладах розташованих на території даної ради.
     Святкові привітання всім присутнім жінкам подарували: голова Добропільської районної ради Белянкіна Т.М. та голова Добропільської сільської ради Павлова А.І.

Теплими оплесками глядачі зустрічали самих маленьких артистів: колективи «Зорянчата» та «Стожари». Задушевно та натхненно свої музичні привітання подарували самодіяльні народні колективи «Зорянка» -(керівник Зима –Корчомкіна Л.А.) та «Візит» - (керівник Корчомкін С.О.).  
    Наприкінці свята відбулася  фотосесія. Спонсором святкового концерту виступила депутат Добропільської районної ради Кравченко Н.Г.




      В Золотому Колодязі жителі зібралися на святкову програму-конкурс "Чарівна Золотяночка". Тут змагалася команда учасників за звання кращої господарочки та за звання "Міс ерудиція, "Міс глядацьких симпатій", «Міс скромність". Звання Міс "Чарівна Золотяночка" отримала Кулішова Віолета.
До організації свята доклали зусиль молодь сіл Золотоколодязької сільської ради, культорганізатор будинку культури Денісова Наталя, спонсори ЗАТ "Перспектива" та Золотоколодязька сільська рада, добровільні учасники, допомогли і військовослужбовці ЗСУ що несуть службу у Золотому Колодязі.




В Нововодянському сільському будинку культури відбулася святкова програма до Міжнародного Жіночого Дня 8 Березня. Зі словами привітання  до присутніх звернувся сільський голова Холод О.М. Протягом свята лунали  пісні від запального коллективу «Гарні дівчата », від дитячих колективів «Калінка »та «Фантазія».




Щирі вітання зі святом світла, любові, надії 8-го березня приймали жінки  і на концертних програмах, які організували працівники Криворізького та Новофедорівського закладів культури.






З нагоди цього свята в бібліотеках району організовано заходи: поетичне свято «Вам – мами, сестрички, бабусі» (Вірівська бібліотека), літературно-поетичне свято «Струни жіночої душі» (Мирненська бібліотек), літературно-поетична композиція «Берегині роду» (Новоукраїнська бібліотека), тематична розкладка «Жінки! Сьогодні ваше свято» (Нововодянська бібліотека), літературно-музичний вечір «Жіноча доля вишита нитками» (Завидокудашевська бібліотека) та ін..



        Весна… Напевно, не знайдеться людини, а, особливо, жінки, яка б не любила весну. За що ми любимо весну?

        За яскраве сонечко, за звук талої води, що капає з дахів, за оновлення наших надій і сподівань, за можливість скинути такий обридлий важкий зимовий одяг. І за те, що на початку весни є жіноче свято.