понедельник, 25 июля 2016 г.

Місто Звягель- Новоград-Волинськ


         В рамках Проекту ПРООН "Економічне і соціальне відновлення Донбасу" протягом декілька днів Юлія Літвінова, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації з робочим візитом провела у м. Новоград-Волинськ.  В ході візиту було знайомство з успішним досвідом місцевого економічного розвитку, залучення інвестицій.
В прекрасному приміщенні Будинку Рад перший заступник міського голови, Сергій Юрійович Колотов ознайомив  з історією, культурою та промисловим потенціалом міста, показавши наглядні матеріали, презентації. Також пройшло знайомство з успішною моделлю ефективного власника житла, огляд осередків екологічної світи та впровадження заходів з енергозбереження в навчальних закладах міста, відвідування першого національного аграрного кооперативу, ознайомлення з інфраструктурою підтримки агровиробництва.
Щирим та душевним відбувся перегляд
меморіального будинку в якому народилася українська поетеса Леся Українка. Розповідь екскурсовода настільки проникливо,  наче прожив частку життя з сім'єю Косачів.
         Набутті знання в ТОВ "Органік Мілк", перший в Україні завод з виробництва органічної сертифікованої молочної продукції з власної сировини, знадобляться у житті.

          Захоплення від мальовничих краєвидів Новоград-Волинська залишаться на довго. А чарівному місту Новоград-Волинськ бажаємо розвитку,  процвітання, стабільності та мирного неба. Щиро дякуємо організаторам навчального візиту.