вторник, 26 апреля 2016 г.

«Серце до серця»
 — благодійна акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».
Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» вже понад 9 років поспіль веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в Україні та проводить щорічні благодійні акції, завданням яких є:
·         розвиток волонтерського руху в Україні за принципами  європейських стандартів;  
·         привернення уваги та повернення довіри громадськості до благодійності шляхом використання прозорої системи звітності;
·         виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України; 
·         покращення ситуації із наявністю якісного медичного обладнання у дитячих обласних лікарнях України.
Результатом акцій «Серце до Серця» є близько 40 000 вихованих у дусі відповідальності і безкорисливості волонтерів по Україні та функціонуюче медичне обладнання в обласних дитячих лікарнях з безкоштовним його користуванням громадськістю. Фонд «Серце до Серця» є стабільною  платформою для єднання небайдужих українців, які прагнуть змінити країну на краще власними силами.
Тематика акцій змінюється кожного року. 
За 8 років діяльності, було закуплено понад 1300 одиниць медичного устаткування, яке передали в обласні дитячі лікарні та маленьким українцям.
З 4 по 24 квітня 2016 року акція пройшла на території Добропільського району. Спільно зусиллями працівників відділу культури і туризму, районної бібілотеки та керівників клубних закладів були зібранні кошти у розмірі 400 грн, які будуть направленні для закупівлі медичного обладнання в дитячі обласні лікарні України,адже здорові та щасливі діти - це наше з Вами світле майбутнє.
Начальник відділу культури і туризму  Юлія Літвінова висловлює велику подяку колективу та небайдужим громадянам району за підтримку в організації та проведенні акції.